Om meg

 Krister Rafn

Etter at foto interessen begynte å øke, kjøpte jeg mitt første DSLR kamera i 2006. Før dette hadde jeg noen forskjellige kompaktkameraer og ingen spesiell form for interesse. Etter kjøpet av et Canon EOS 450D, startet nysgjerrigheten min å vokse fort og jeg  ville lære hvordan dette fungerte. Jeg brukte dette i et års tid før jeg oppgraderte til Canon EOS 500D. Den gang hadde jeg ingen kunnskap om lys, ISO, lukker, blender, komposisjon etc. Etter en stund begynte jeg å bruke mer og mer «Manuell» modus, og etter jeg fikk smaken på hvordan jeg kunne kontrollere alt selv, har jeg for det meste brukt «Manuell» modus. I 2017 oppgraderte jeg til Canon 5D mkII og ble en del av fullformat familien.

Jeg har aldri gått skole eller kurs innen foto, men har lært mye med å prøve meg frem og mange timer på youtube. Interessen har over flere år vært av og på, eller interessen har alltid vært der, men motivasjonen har forsvunnet fra tid til annen. Tidlig i 2018 kom jeg over Thomas Heaton på youtube ved en tilfeldighet, og etter å ha sett et par videoer kom motivasjonen som en storm. Litt senere på året kom jeg over en annen inspirasjonskilde på youtube, Peter Mckinnon , og flere har bare dukket opp.

Jeg er på ingen måte profesjonell, (ikke enda i alle fall) men jobber hard hver eneste dag med å oppnå mine mål og min drøm. Jeg håper at mitt eventyr, mine historier, min kunnskap, kan hjelpe og inspire andre.

Jeg heter Krister Rafn, og dette er mitt eventyr.