Objektivet alle burde ha i kamerasekken!

Jeg har sett en mengde videoer og lest mange artikler om hvilket objektiv man burde ha i kamerasekken. Så klart det avhenger av hvilken type fotografi du skal gjøre, men dette objektivet dukker stadig opp i de fleste artikler og videoer. Uansett hvilket kamera merke du bruker, mener jeg og mange andre at man til en hver tid burde ha et 50mm objektiv i sekken.

Jepp, jeg snakker om den velkjente «nifty-fifty» og i dette tilfelle er det snakk om Canon EF 50mm F1.8 STM, Canon`s billigste og kanskje beste til prisen, og mest tilgjengelige objektiv. Fåes kjøpt i det fleste elektronikk butikker som har et snev av foto utstyr. Med en pris på snaue 1000 kroner, er det en av grunnene til at dette objektivet bør være i de fleste sin kamerabag.

Canon EF 50mm F/1.8 STM (Foto: Krister Rafn)

Jeg syntes Canon EF 50mm F1.8 STM er et flott allround objektiv som passer til mange situasjoner. Selv bruker jeg mitt mye til landskap og produkt fotografering, for ikke bare gir det lille billige objektivet gode resultater, men det er også så lite og lett at man nesten ikke merker at man har det i kamerasekken.

Legg inn en kommentar