Halden cruise night

Halden er uten tvil en av Norges flotteste byer. Ikke bare har vi an fantastisk festning liggende høyt og prydene, men det skjer så mye sosialt her også.

Hører til stadighet noen som klager over at det aldri skjer noe i denne byen…. Slutt å glo på mobilen, nettbrettet eller tv`n, og kom dere ut da vel, klart det ikke skjer noe når man ikke forlater sofaen.

Nei. Halden skjer det utrolig mye, hele året. som f.eks sommeren. Da har vi gjennom hele sommeren , hver onsdag to store ting som skjer. Allsang på grensen spilles inn på Fredriksten Festning og de som foretrekker litt annet støy, holder seg nede i byen og ser på alle de flotte bilene som cruiser rundt i Halden gater. Halden Cruise Night! Er et biltreff som finner sted midt i sentrum av byen, der alle det skjulte motordrevne skattene kommer frem. Halden Amcar klubb og Fønix arrangerer cruise night. Fra gode gamle klassiske til nyere sports biler er å se. For det meste er det amerikanske biler som er å se, men det lurer seg inn noe godsaker fra andre land også.

 

Ikke bare er det biler fra Halden som kommer å cruiser. Neida, her kommer det biler fra nabo kommuner og nabo land for å vise seg frem.

Dette er en av mange spennende ting som skjer i Halden. Jeg ser selv at jeg burde ha vært flinkere til å gå ut å knipse bilder, men det var jeg altså ikke. En tur fikk jeg jo tatt med kamera. Når man går med barn og hund, er det ikke like enkelt å bare knipse i vei. Det er da en så mange ganger jeg setter pris på den nydelige kona mi som også slår følge.

Du kan ta en titt på noen bildene jeg knipset her

Legg inn en kommentar