Gurushots…Noe for alle!

Enten du er en totalt nybegynner, entusiast eller proff i å ta bilder er Gurushots noen du bør prøve.

Jeg kom tilfeldigvis over det via facebook reklame, og flere ganger bare scrollet jeg meg videre eller klikket bort reklamen. Tenkte for meg selv at dette ikke var noe særlig til greier.

Men til slutt ble nysgjerrigheten for stor og jeg gikk omsider inn på siden for å se hva dette var. Gurushots er rett og slett et utrolig artig foto «spill» for alle!  Her åpnes det utfordringer flere ganger i uka med egne temaer. En guru (en rank man kan oppnår ved å delta på utfordringer) kan starte en utfordring.

I en utfordring kan man normalt laste opp inntil 4 bilder som møter kravene til den aktuelle utfordringen. Man kan laste opp bare et eller to om man vil, men sjansen for å øke i rank og poeng er større om man har 4 bilder. Underveis kan man også «swape» ut de bildene som gjør det dårligst med nye bilder som forhåpentligvis vil klare seg bedre.

I denne utfordringen kan dere se de fire bildene jeg har lagt til, og hvor mange stemmer hver av de har fått. Det som har fått minst stemmer kan jeg da velge å bytte ut med et nytt ved hjelp av «Swap» knappen. !Merk! bytter jeg ut det bildet med 129 stemmer, mister jeg de fra totalen. Om det nye bilde ikke klarer å få flere stemmer enn det som ble byttet ut, kan man bytte tilbake og man får tilbake stemmene det bilde da hadde. Man laster opp bilder fra data/mobil, instagram eller gurushots kontoen din.

Man øker sjansen for å få stemmer ved å stemme på andre bilder i gjeldene utfordring. Flere stemmer betyr flere poeng, bemerkninger, som igjen trengs for å stige i rank.

Disse tre kategoriene brukes for å bytte ut bilder, auto fylle eksponerings bonusen og booste bildene. Som dere ser har man ikke uendelig, men man kan enten kjøpe eller tjene de ved å delta i utfordringer. Og her trenger man ikke å komme på topp for å tjene swaps, auto fills eller keys.

 

Gurushots  er rett og slett et morsomt og inspirerende foto spill. Man får masse inspirasjon fra andre brukere som man kan bruke på kommende utfordringer eller ta med deg videre i foto livet ditt.

Jeg vil anbefale å ta en titt på gurushots, det koster ingen til å registrere seg eller bruke/delta og er tilgjengelig på mobil og web.

 

 

Legg inn en kommentar